🆕 UDVALGTE BIOGRAFER: Paolo Sorrentino har skabt sin mest personlige film til dato med ‘The Hand of God’, der skildrer den største tragedie i hans liv: Hans forældres død i en ulykke, da han var kun 17 år gammel. Men filmen bliver aldrig selvmedlidende eller overdrevent dramatisk. I stedet skaber Sorrentino et univers af sublime karakterer, der simpelthen er larger than life. Det er en film, der utilsløret hylder filmmediets mirakuløse kraft, når hans unge proxy styrer mod mediet for at undslippe sin sorg. Og samtidig er det en film, der finder det smukke i det smertelige, og skaber filmiske mirakler i simple hverdagsscenarier. (Jakob Freudendal, Soundvenue). Se filmen i @grandteatret fra torsdag og en uge frem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: