🇩🇪 TYSKE FILMDAGE: Weimarrepublikken, 1931. Den aspirerende forfatter Fabian (Tom Schilling) lader sig opsluge af Berlins dekadente natteliv, hvor han møder Cornelia (Saskia Rosendahl), der slår benene væk under ham. Men kan lykken bestå i en usikker tid, hvor det enkelte menneske, såvel som det tyske samfund, drives mod selvdestruktionen? Med sin vilde blanding af stilarter, frenetiske klipning og frit flydende tidslinjer har instruktør Dominik Graf og klipper Claudia Wolscht gestaltet en hypermoderne version af Erich Kästners klassiske roman fra mellemkrigstidens Tyskland – med adskillige fællestræk med ’Babylon Berlin’. Se FABIAN fra torsdag den 20. januar i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: