In the Court of the Crimson King

Scroll down to content

Officiel trailer til den længe ventede dokumentar “In The Court of the Crimson King” af Toby Amies. Et officielt udvalg til 2022 SXSW filmfestival, med verdenspremiere i Austin i marts. Hvad der begyndte som en traditionel dokumentar om det legendariske band King Crimson, da det fyldte 50, muterede til en udforskning af tid, død, familie og musikkens transcendente kraft til at ændre liv; men med vittigheder. In the Court of the Crimson King er en mørk, komisk film for alle, der spekulerer på, om det er værd at ofre alt for blot et enkelt øjebliks transcendens. Den udforsker King Crimsons unikke kreative miljø, et hvor frihed og ansvar konspirerer for at stille ekstraordinære krav til bandets medlemmer – kun mildnet af bifald fra et publikum, hvis tilbedelse truer med at gøre deres liv endnu sværere. Det er et givende og farligt rum, hvor det ekstraordinære er muligt, intet er sikkert, og ikke alle overlever intakte.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: