🇩🇰 UGENS STORPREMIERE: Paprika Steens syleskarpe og veloplagte komedie handler om ægteparret Piv (Katrine Greis-Rosenthal) og Ulrik (Jacob Lohmann), som skal tilkæmpe sig en plads i forældregruppen i datterens nye klasse. Her møder de forældreskabet i al sin vælde: Magtstrukturer, dominerende personligheder og en institutionskultur, der glemmer børnene og bringer det værste frem i de voksne. Det er ikke småting Piv og Ulrik må gå igennem for at blive anerkendte i forældregruppen (med blandt andre Nikolaj Lie Kaas, Amanda Collin, Lars Brygmann, Carsten Bjørnlund, Rasmus Bjerg og Line Kruse på rollelisten). Filmen er med i Biografklub Danmark. NB: 12-visningerne er med danske undertekster i Grand Teatret. Køb billetter her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: