🇪🇬 BIOGRAF DOX: ‘Tutankhamon – The Last Exhibition’ tilbyder publikum, for første gang nogensinde, en ekstraordinær mulighed for at møde faraoen og genopleve de unikke øjeblikke på det store lærred med eksklusive optagelser af, hvordan 150 genstande blandt hans skatte blev flyttet til at blive en del af den største internationale udstilling nogensinde dedikeret til Golden Boy. “Vær venlig at se dem, før de vender tilbage til Egypten for altid,” sagde Mostafa Waziry, generalsekretær for det egyptiske statsministerium for antikviteter. Fortalt af Iggy Pop. Se filmen i @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: