🇩🇰 BIOGRAF DOX: Instruktør Simon Bangs bedstefar var skibskaptajn og søfarer af den gamle skole. En mand, der bĂĄde kunne styre et skib og stoppe et slagsmĂĄl. Da han som ung fik sin første smag for livet pĂĄ havet var der ingen vej tilbage, og i 50 ĂĄr sejlede han de syv have, imens han havde en familie i Danmark. Gennem kaptajn Goths egne logbøger, og gennem samtaler med familiemedlemmer, tegner Bang bogstaveligt talt et eventyrligt portræt af sin morfar. Hans begivenhedsrige liv i Guds, kongens og fædrelandets tjeneste er nemlig skildret i smukke, hĂĄndtegnede animationer af Bang selv. Og da Kaptajn Goths historie udspiller sig pĂĄ en baggrund af turbulent tid i verdenshistorien har Bang skabt en smuk, dramatisk og fængslende film om en usædvanlig mand, der til sidst mĂĄtte vælge mellem familien og havet. NB: Efter visningen er der en kort talk ved Anne Sophia Mygind Hermansen . Se KAPTAJNENS HJERTE søndag den 13. november kl. 9:45 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: