🇮🇹 UGENS PREMIEREFILM: I 2016 havde Paolo Genovese et kæmpehit med ‘Perfect Strangers’, hvor et middagsselskab beslutter at dele deres e-mails og sms-beskeder – med opsigtsvækkende resultater. Genoveses nye film handler om et ungt par, der forelsker sig hovedkulds. Den impulsive Anna skaber tegneserier, mens fysiklæreren Marco er optaget af formlernes regelbundethed. Modsætninger mødes, og sød musik opstår, men hvad gør man, når den store forelskelse er drevet over, og hverdagens trummerum gør sin stilfærdige entré? Handlingen bringer os både nær og fjernt: Fra Rom, Toscana og Lombardiet over Comosøen og undervejs også til Marrakech og gode, gamle København! Se KÆRLIGHEDENS SUPERHELTE i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: