Operakino: Carmen fra Bregenz Festival

Scroll down to content

🎭 OPERA I BIOGRAFEN: Forestillingen indledes ved Kasper Holten, hvor han vil fortĂŠlle om oplevelser og udfordringer i forbindelse med opsĂŠtning og indstudering af denne helt specielle udgave af ‘Carmen’, der med rette kaldes ‘Operaernes dronning’. Georges Bizets fĂŠngslende musik med dens spanske lyde tog verden med storm: Carmens Habanera og Seguidilla er ligesom Escamillos Toreadors sang kendt af alle. Den franske komponists mest succesrige opera opfĂžres pĂ„ verdens stĂžrste, spektakulĂŠre, flydende scene ved BodensĂžen i Bregenz – med et sĂŠt designet af den britiske kunstner Es Devlin i samarbejde med instruktĂžr Kasper Holten. For den danske instruktĂžr handler denne opera om skĂŠbne og besĂŠttelse om ‘to mennesker, der behandles som outsidere. Den fransk opera mezzosopran GaĂ«lle Arquez ikke kun synger og spiller Carmen. Hun er Carmen. Den svenske tenor Daniel Johansson brillerer som Don JosĂ©. đŸŽ« SĂžndag den 5. marts kl. 16:30 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pÄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: