Et kunstkup er ikke en ny forudsætning for en Hollywood-thriller, men når du blander intensiteten af Panic Room med det overlevende “cast of one”-element af Cast Away, dukker du tættere på den følelsesmæssige rutsjebane, der er Inside, en psykologisk drama fra instruktør Vasilis Katsoupis med Willem Dafoe i hovedrollen. Filmen følger Dafoes karakter, Nemo, mens han forsøger at frarøve en eksklusiv penthouse på Manhattan dens samling af kunstværker på flere millioner dollars. Men da sikkerhedssystemet svigter og fanger ham inde i boligen, fører Nemos optrævling filmen ind i hjertebankende, hovedsnurrende nye retninger. (Kilde).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: