🔜 Beau Is Afraid er en kommende amerikansk surrealistisk sort gyserkomedie skrevet, instrueret og co-produceret af Ari Aster. Filmen har Joaquin Phoenix i hovedrollen som titelkarakteren, en angstramt mand, der begiver sig ud pĂĄ en surrealistisk odyssĂ© hjem, efter at hans mor pludselig dør, og konfronterer sin største frygt undervejs. Filmen inkluderer ogsĂĄ et understøttende ensemble-cast som omfatter Nathan Lane, Patti LuPone, Amy Ryan, Kylie Rogers, Parker Posey, Stephen McKinley Henderson, Hayley Squires, Michael Gandolfini, Zoe Lister-Jones og Richard Kind. Der er endnu ikke dansk premieredato.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: