🔜 KOMMER SNART: Filmen ‘Toves værelse’ handler om den berømte danske digter Tove Ditlevsen, kendt for bl.a. ‘Man gjorde et barn fortræd’, ‘Barndommens gade’ og ‘Blinkende lygter’. Paprika Steen spiller Tove Ditlevsen, der i 1960’erne levede sammen med Ekstra Bladets chefredaktør, Victor Andreasen, i et stormombrust ægteskab. Paprika Steen og Lars Brygmann har tidligere spillet overfor hinanden i teaterstykket af samme navn. Filmen er instrueret af Martin Zandvliet, der tidligere har stået bag bl.a. Dirch og Under sandet. Filmen får premiere den 22. juni i bl.a. Grand Teatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: