🇫🇷 FRANSK FILM MESTERVÆRK: Den karismatiske og viljestærke Rose (Annabelle Lengronne, fantastisk!) ankommer til Paris fra Elfenbenskysten med sine to sønner. Rose er opsat på at skabe den bedst mulige fremtid for sin lille familie og arbejder ihærdigt for at få sine børn til at blive mønsterelever, så de kan opnå succes i deres nye hjemland. Men Rose er samtidig en ukuelig livsnyder og rammes gang på gang af virkeligheden. I tre nedslag følger vi den lille families udvikling og udfordringer hen over 20 år: Den første kærlighed, den usikre fremtid, bestræbelserne på at tage skæbnen i egen hånd og udleve drømmene. [PR]

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: