Tag med på en rørende og skelsættende taxatur gennem byernes by.

MADELEINES PARIS er en hjertevarm og overraskende fortælling om et uforudset venskab, om afslutninger og nye muligheder, og den dramatiske rejse, som er selve livet.

92-årige Madeleine ringer efter en taxa, som skal bringe hende til det alderdomshjem, hvor hun skal flytte hen. Den desillusionerede chauffør Charles, der gemmer på et blødt hjerte, accepterer at køre Madeleine forbi alle de steder, der har haft en stor betydning for hendes liv. Mens taxaen tager dem på en mindeværdig rejse gennem Paris’ gader, løftes langsomt sløret for Madeleines helt usædvanlige og forbløffende liv. Begge er de uvidende om, at de under køreturen vil knytte et helt enestående og unikt venskab, der for evigt vil ændre deres liv.

MADELEINES PARIS er et gribende portræt af et ekstraordinært liv og er instrueret af Christian Carion, der blandt andet stod bag det Oscar-nominerede drama EN DAG UDEN KRIG (2005). Med lige dele bevægende indsigt og charme a la français reflekterer filmen gennem både latter og tårer over livets gang og om vigtigheden af, hvad vi gør med og får ud af livet.

Premiere den 28. september 2023.

Skriv en kommentar