Christoph Waltz spiller en af hovedrollerne i ‘Tulipanfeber’

Scroll down to content

Den østrigsk-tyske skuespiller Christoph Waltz har vundet en Oscar hele to gange for en birolle i en Quentin Tarantino film. Den 13. juli kan han ses i ‘Tulipanfeber’ sammen med Alicia Vikander. Filmen har premiere i bl.a. Grand Teatret. Besøg Grand-bloggen her.

Se Christoph Waltz i Tarantino filmene ‘Inglourious Basterds’ (2009) og ‘Django Unchained’ (2012):

Se Christoph Waltz vinde to Oscars for filmene:

SOCIAL:

View this post on Instagram

Danny Elfman begyndte som sanger i new wave bandet Oingo Boingo. I dag er han en af de mest benyttede komponister til film soundtracks. Han har også komponeret musikken til filmen 'Tulipanfeber', der har premiere den 13. juli i @grandteatret. Swipe for at se omslaget til soundtracket. Elfman har været Oscar nomineret fire gange uden at vinde. Fun facts: han kom sammen med Kim Gordon fra Sonic Youth som teenager og er i dag gift med skuespillerinden Bridget Fonda. #aliciavikander #christophwaltz #justinchadwick #dannyelfman #oingoboingo #kimgordon #sonicyouth #bridgetfonda #timburton #hollywood #tulipanfeber #tulipfever #gothenburg #stockholm #newyorkcity #academyward #oscar #biografdk #bongoramadk #filmmusikdk #signaldk

A post shared by film&musik (@filmmusikdk) on

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: