Så er Isabelle Huppert tilbage på de danske biograf-lærreder

Scroll down to content

Vi har de sidste par år set myreflittige Isabelle Huppert i bl.a. Joachim Triers ‘Louder Than Bombs’, Mia Hansen-Løves ‘Things To Come’ og Paul Verhoevens ‘Elle’. Nu har hun atter aktuel i de danske biografer med filmen ‘Souvenir’ instrueret af den belgiske instruktør Bavo Defurne. Huppert er den mest César (den franske Oscar) nominerede skuespiller nogensinde. Hun vandt senest prisen for sin præstation i ‘Elle’. ‘Souvenir’ har premiere i Grand Teatret den 24. august. Fun fact: vidste du at Isabelle Huppert ejer sin egen arthouse biograf i  Paris? Biografen hedder “Christine 21” og er ledet af hendes søn.

Læs også bloggen “Néné er vild med Isabelle Huppert” her.

SOCIAL:

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: