borg2borg1

Shia LeBeouf spiller John McEnroe og Sverrir Gudnason spiller Björn Borg i den nye ‘Borg’ film instrueret af danske Janus Metz. Casting arbejdet er helt i top. Prøv at swipe og se hvor meget de ligner hinanden! Filmen har dansk premiere i Grand Teatret den 14. september.

TRAILERS:
BAG OM FILMEN:

SOCIAL:

View this post on Instagram

Den britiske skuespiller Robert Emms skal spille den amerikanske tennisspiller Vitas Gerulaitis i filmen 'Borg', der handler om den berømte rivalisering mellem Björn Borg og John McEnroe. Filmen.der er instrueret af danske Janus Metz og skrevet af Ronnie Sandahl, og med Sverrir Gudnason og Shia LaBeouf i hovedrollerne, har premiere i @grandteatret den 14. september. Swipe for at se den slående [pun intended, red.] lighed mellem Emms og Gerulaitis! #björnborg #johnmcenroe #lennartbergelin #marianasimionescu #vitasgerulaitis #jimmyconnors #sverrirgudnason #shialabeouf #stellanskarsgard #tuvanovotny #robertemms #tomdatnow #janusmetz #ronniesandahl #wimbledon #tennis #biografdk #bongoramadk #filmmusikdk #signaldk

A post shared by Signal Blog + Klub (@signal_dk) on

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: