Så er der trailer til den nye, store, danske balletfilm ‘Darling’ med Danica Curcic i hovedrollen

Scroll down to content

Darling_685x1015poster_DK_ny.jpg

NY DANSK FILM

DARLING er et kærlighedsdrama om en kvinde som er på toppen af sin karriere som solodanserinde, da tæppet bliver revet væk under hende. En alvorlig skade tvinger Darling til at indstille dansen øjeblikkeligt, og hun må se en anden træde ind i hendes sted, mens hun også mister grebet om sin mand. DARLING handler om livets store udfordringer, om kærlighed og om at rejse sig igen, når alt synes forbi.

Den talentfulde Danica Curcic har undergået en formidabel forvandling og transformeret sig selv til balletdanseren Darling. Overfor Danica spiller svenske Gustaf Skarsgård balletkoreografen, Frans, som også er Darlings mand. Endvidere ses Ulrich Thomsen i rollen som den alfaderlige balletmester, mens den unge suppleant der erstatter Darling som Giselle spilles af filmdebutanten Astrid Grarup Elbo.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: