De norske anmeldere er allerede faldet ned af biografstolene over Joachim Triers nye film ‘Thelma’

Scroll down to content

thelma_poster.jpg

DANSK BIOGRAF-PREMIERE DEN 30. NOVEMBER

fter ’Reprise’, ’Oslo. 31. august’ og ’Louder Than Bombs’ krydser Joachim Trier ubesværet over i et overnaturligt univers, der både vil pirre ’Skam’-fans, genre-aficionados og alle dem, som holder af Triers hævdvundne eksistentielle dramaer.

Eili Harboe spiller den unge Thelma, der er vokset op i et kristent hjem på landet, men nu skal finde sig til rette i Oslo, hvor hun både skal forholde sig sin videre uddannelse, sit gryende begær og et nyt liv, hvor hendes indre brydninger og konflikter pludselig antager skræmmende fysiske former.

Alt sammen iscenesat med Triers vanlige tæft for personinstruktion og troværdige karakterer – og også her skrevet frem i selskab med makkeren Eskil Vogt, der med ’Blind’ demonstrerede, at han er en mesterinstruktør i sin helt egen ret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: