CPH PIX: Charlotte Rampling i Andrea Pallaoros ‘Hannah’

Scroll down to content

hannah

VISES PÅ CPH:PIX

‘Hannah’ er blot Andrea Pallaoros anden film, men han virker som en garvet rotte, der har fuldstændig styr over, hvad han vil vise os, og ikke mindst hvad han ikke vil vise os, i hver eneste scene. Det han vil vise os er Hannah, en statelig kvinde i livets efterår, der sidder tilbage i lejligheden, da hendes mand sendes i fængsel. Det han kun vil lade os ane og sammenstykke efterhånden er, hvorfor Hannahs mand sendes bort. Hvorfor hun har et rengøringsjob under hendes stand. Og hvorfor hun går til noget så fjernt fra hendes natur som impro-teater. Charlotte Rampling er i centrum af hver eneste scene som Hannah, og hun er rent guld. Intens, smertefuld og med fuld sans for alle instruktørens små virkemidler, der gør ‘Hannah’ til en stramt komponeret og stærkt fængslende affære.

KLIP FRA FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: