SE FILMEN I GRAND HJEMMEBIO

‘Jeg tror, at det er svært at elske en film mere end denne,’ udtalte juryformand Pedro Almodóvar, da Robin Campillos på én gang gribende, humoristiske og kunstnerisk prægnante drama vandt både juryens Grand Prix og de internationale kritikeres pris i Cannes. Omdrejningspunktet er en gruppe aktivister i 1990’ernes Paris. AIDS-epidemien raser, mens myndigheder og medicinalindustri ser passivt til. Frustrationen vokser blandt aktivisterne i Act Up, som tvinges til at tage drastiske metoder i brug for at blive hørt. Parallelt med det store, politiske drama, kæmper hver især med det private: Kærligheden, håbet og døden.

TRAILER:

SOUNDTRACK:

SOCIAL:

PREMIERE DEN 8. MARTS – SE FILMEN I GRAND TEATRET

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: