SE FILMEN I GRAND TEATRET

Det er sommer i Florida. Den 6-årige, gammelkloge Moonee er på konstant eventyrjagt med sine venner i og omkring et lillafarvet motel udenfor Disney World, hvor hun bor med sin rapkæftede mor, som kæmper for at holde sammen på enderne og datteren i nogenlunde snor. Trakasserierne slider også på motelbestyreren Bobbys tålmodighed. ’The Florida Project’ er klassisk amerikansk low-life, men Sean Baker skærer tværs gennem klichéer og sentimentalitet og giver os en varm, trodsigt optimistisk film, fuld af de små sejre, nederlag og eventyr, livet byder på. Willem Dafoe er fortjent Oscarnomineret for indsatsen.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: