KAN SES I GRAND TEATRET, EMPIRE BIO OG ØST FOR PARADIS

Luca Guadagninos seneste film ligger lunt i Oscar-svinget, og det hører da også til sjældenhederne, at et romantisk drama klinger så klart og rent. I filmen møder vi den unge Elio (Timothée Chamalet), som forelsker sig i sin fars sommerpraktikant Oliver (Armie Hammer). For Elio bliver det en sommer, han aldrig glemmer, og som han i tankerne vender tilbage til igen og igen. Publikum vil have det på samme måde. Og så skader det ikke, at den dovne italienske feriestemning sanses helt ud i fingerspidserne. ‘Call Me By Your Name’ er baseret på André Acimans roman, mens manuskriptet er skrevet af veteranen James Ivory.

TRAILER:

SOUNDTRACK:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: