KAN SES I GRAND TEATRET, EMPIRE BIO OG ØST FOR PARADIS

Vi befinder os i den glamourøse ende af 1950’ernes London, hvor den berømte modeskaber Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) og hans søster Cyril (Lesley Manville) er midtpunktet for tidens fashionistaer. De kreerer rober til de kongelige, filmstjerner, arvinger og selskabslivets spidser. Kvinder kommer og går i Woodcocks liv, hvor de giver den erklærede ungkarl inspiration og selskab. Lige indtil han møder den unge, viljestærke Alma (Vicky Krieps), som hurtigt bliver hans muse og elskerinde, mens som samtidig griber forstyrrende ind i hans kontrollerede og veltilrettelagte liv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: