KAN SES I GRAND TEATRET, EMPIRE BIO, BIFFEN NORDKRAFT OG ØST FOR PARADIS

‘The Shape of Water’ er en fabel, der foregår i koldkrigstidens USA, omkring 1962. Filmen er instrueret af Guillermo del Toro, der tidligere har stået bag værket’ ‘Pans Labyrint’ (2006). Den ensomme Elisa (Sally Hawkins) arbejder i et statsstyret og tophemmeligt højsikkerhedslaboratorium, hvor hun er isoleret fra omverdenen. Da hun og kollegaen, Zelda (Octavia Spencer), opdager et hemmeligt eksperiment, ændres Elisas liv for evigt. I de øvrige roller ses Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones og Michael Stuhlbarg.

Læs mere på Grand-bloggen her.

SE TRAILER

LYT TIL SOUNDTRACKET

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: