PREMIERE DEN 22. MARTS

Julia (Laetitia Dosch) er en ung parisisk kvinde i 30’erne, som er på kanten af et nervøst sammenbrud. Hendes kæreste har netop forladt hende, og da vi møder hende, er hun sønderknust, men også præget af en fandenivoldsk tro på, at der må være en udvej. Julia er vild og knuselskelig i sit forsøg på at forny sig efter det lange, sikre forhold – og så er hun alt for meget! Hun er hensynsløs direkte og ærlig og skubber alle fra sig, mens hun ihærdigt forsøger at holde fast i veninderne, mændene og de mange jobs, der forsvinder lige så hurtigt, som de kommer. Filmen vandt Cannes-festivalens debutantpris 2017.

TRAILER:

SOUNDTRACK:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: