PREMIERE DEN 22. MARTS

Joe (Joaquin Phoenix) er en brutal og martret krigsveteran, der arbejder som lejemorder, og som kun accepterer jobs, hvor moralen er i orden. Hans foretrukne våben er en hammer. Da en senators teenagedatter bliver kidnappet, hyres Joe til at opspore hende. Joes mission fører ham dybt ind i en korrupt og voldsom underverden, der også bringer ham i kontakt med hans eget indre mørke og længsel efter frihed. ‘You Were Never Really Here’ er skrevet og instrueret af Lynne Ramsay fra Skotland (‘We Need to Talk about Kevin’) og vandt bedste manus og mandlige skuespiller i Cannes. Musikken er komponeret af Radioheads Jonny Greenwood.

TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

SOUNDTRACK:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: