theleisureseeker

PREMIERE DEN 15. MARTS

’Vores livs ferie’ er en moden roadmovie, der både leverer gode grin og stof til eftertanke. Ella (Helen Mirren) og John (Donald Sutherland) har været gift i mange år og trænger til et spontant eventyr. Til deres voksne børns store bekymring stikker ægteparret af i en gammel autocamper og kører ud på Route 1 mod Hemingways hus i Key West. Det bliver en tur fuld af sjove oplevelser og eftertænksomme stunder. Det er nu, at Ella og John har chancen for at komme til bunds i fortiden og et ægteskab drevet af passion og hengivenhed, men også af hemmeligheder og overraskende afsløringer, der kommer for en dag.

SE TRAILER:

LYT TIL SOUNDTRACKET:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: