Distant Sky: Nick Cave & The Bad Seeds – Live In Copenhagen

Scroll down to content

SÆRFORESTILLINGER DEN 12.-13. APRIL / BILLETTER TIL GRAND TEATRET HER

Efter den store succes med ‘One More Time with Feeling’ er Nick Cave & The Bad Seeds tilbage på det store lærred. I 2017 tog Nick Cave & The Bad Seeds atter ud på landevejene med en turné, som startede i Australien, før den brændte sig henover Amerika og resten af verden med nogle af gruppens bedste anmeldelser til følge. Gruppens første show i tre år, hvori de optrådte med de udsøgt bevægende kompositioner fra deres seneste album ‘Skeleton Tree’ sammen med de væsentligste numre fra deres bagkatalog, fremprovokerede en ekstatisk og lidenskabelig reaktion fra både fans, anmeldere og gruppen selv, og hvor end de spillede, fik de fornyet et dybt og fortroligt forhold til deres publikum. Hele koncerten blev optaget i Royal Arena i København af instruktør David Barnard.

Find biograf her.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: