SE FILMEN PÅ FILMPERLER HER

‘Komedie-dramaet ‘Lys i mørket’ (The Other Side of Hope) handler om en flygtning i Helsinki, der får hjælp af en tidligere skjortesælger, som begynder et nyt liv som restauratør. Filmen er instrueret af den finske Auteur Aki Kaurismäki og vandt Sølvbjørnen ved Berlin Film Festival i kategorien bedste instruktør. Fans af den finske auteur vil genkende den sortkomiske stil og ikke mindst rollebesætningen, som er kendt fra hans tidligere film.

TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: