SE FILMEN I GRAND HJEMMEBIO

MIN FAR TONI ERDMANN tog alle med storm da den fik biografpremiere i 2016. Anmelderne elskede den, publikum strømmede i biografen og festivalerne verden over hyldede den. Alt sammen helt fortjent. ‘Toni Erdmann’ er en filmoplevelse udover det sædvanlige; en dybt rørende fortælling med hjertevarm humor og skarp psykologisk indsigt.

‘Winfried Conradi (Peter Simonischek) er en pensionsmoden spasmager. Han elsker at drive gæk med alle omkring sig, og så snart lejligheden byder sig, ifører han sig kunstige tænder, fjollede hatte eller parykker og en opdigtet identitet. Om det er som et værn mod virkeligheden eller bare for at underholde står ikke fuldkommen klart i tyske Maren Ades tredje spillefilm. For er der noget, ’Min far Toni Erdmann’ ikke er, så er det et entydigt, gennemskueligt værk. Snarere er det en absurd, dybt menneskelig komedie, hvor balancen mellem depressionen og den legende lethed, mellem det kynisk overfladiske og det rørende inderlige konstant vakler.

TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: