Møllehave – Hellere forrykt end forgæves

Scroll down to content

PREMIERE DEN 4. JANUAR

‘Møllehave’ er en livsbekræftende film, hvis hovedperson (med fornavnet Johannes) italesætter små og store spørgsmål i livet. Det sker med vid, bid og masser af smittende godt humør fra den 81-årige digter, præst og livskunstner, der såmænd fylder 81 på premieredagen. Møllehave fortæller dog ikke kun om sig selv, men øser også generøst af læsninger af og oplevelser med en perlerække af danske kulturpersonligheder og forfattere, som står hans hjerte særligt nær: Fra H.C. Andersen over Søren Kierkegaard til Storm P., Halfdan Rasmussen og Benny Andersen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: