SE FILMEN PÅ BLOCKBUSTER HERSE FILMEN PÅ FILMPERLER HER

Oscarvindende mesterværk der også var nomineret til Palme d’Or ved Cannes Film Festival. Saul er fange i Auschwitz under Anden Verdenskrig og står med den måske mest modbydelige opgave, man kan forestille sig. Han er en del af den såkaldte Sonderkommando, der skal brænde ligene af andre fanger, som er blevet myrdet i nazisternes gaskamre. En dag finder han liget af en dreng, som han sætter sig for at give en værdig begravelse og velsignelse fra en rabbiner. Men hans mission er nærmest umulig, og et oprør er under opsejling…

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: