SE FILMEN PÅ FILMPERLER HER

Dronningen af Longtrellis (Salma Hayek) har et brændende ønske om at få et barn, og hendes mand (John C. Reilly) er villig til at gøre alt for at opfylde ønsket. Den lidenskabelige konge af Strongcliff (Vincent Cassel), bliver besat af to mystiske tvillingesøstre, mens kongen af Highhills (Toby Jones) fascination af sit usædvanlige kæledyr får konsekvenser for hans datter. Det episke eventyr Tale of Tales er baseret på middelalderfortællinger i stil med Game of Thrones, men udspiller sig i sit eget vidunderlige univers. Trolde, albinoprinser, skrækindjagende sø monstre, akrobater og kurtisaner er alle hovedpersoner i Matteo Garrones (Gomorra) storslåede visuelle fortælling, Tale of Tales.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: