SE FILMEN I GRAND HJEMMEBIO HER

EN GRIBENDE FORTÆLLING OM KAMPEN FOR AT KOMME TILBAGE TIL LIVET OG GENFINDE KÆRLIGHEDEN.

Nina Hoss (Barbara) har hovedrollen i denne medrivende fortælling, der er instrueret af Christian Petzold. 2. Verdenskrig er ovre, og Nelly er netop blevet løsladt fra Auschwitz. Hendes ansigt har lidt hårdt under opholdet, og hun må gennemgå en omfattende ansigtsoperation. Hun bliver senere udskrevet fra hospitalet, med et brændende ønske om at finde sin mand. Men da hun endelig genforenes med ham, kan han ikke genkende hende og der går onde rygter om at det i virkeligheden var ham der angav Nelly til nazisterne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: