SE FILMEN PÅ FILMPERLER HER

Kvæghyrden Kidane lever et fredeligt liv med sin familie uden for byen Timbuktu i Mali. Men inde i selve byen ser verden helt anderledes ud. Her hersker jihadister og deres Sharialovgivning, hvor alt er forbudt. Kvinderne er blot blevet skygger af dem selv, og der nedsættes hver dag absurd hårde straffe for selv de mindste fejltrin. Familien har indtil videre været skånet for det brutale regime, men en dag ændres deres liv radikalt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: