SE FILMEN PÅ FILMPERLER HER

Sammen med sin unge kone, Nihal, ejer den aldrende Aydin et lille hotel på en bjergtop i det centrale Tyrkiet samt fl ere ejendomme i landsbyen. Ægteparret er forholdsvist velhavende og Aydin føler sig berettiget til en vis indfl ydelse i lokalsamfundet. Da en hændelse mellem Aydin og en af hans lejere sætter en kile i ægteskabet med Nihal, konfronteres Aydin med afgrunden mellem sit eget selvbillede og virkeligheden omkring ham. Hensat i betagende omgivelser i de tyrkiske bjerge lader den kritikerroste Vintersøvn sine karakterer udvikle sig i et sindigt tempo, mens en kompleks fortælling om magt, barmhjertighed og isolation folder sig ud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: