SE FILMEN TIL FRANSKE FILM MANDAGE I AFTEN KL. 17 I GRAND TEATRET ELLER ØST FOR PARADIS

Den generte gymnasielærer Madame Hyde – Isabelle Huppert i endnu en psykisk krævende rolle – underviser i fysik på et gymnasium i et forstadskvarter, hvor hun kun møder foragt fra sine elever og kolleger. En dag rammes hun af et lynnedslag. Efter at være kommet sig over forskrækkelsen, begynder hun at mærke en ny, foruroligende energi i sin krop. Som titlen antyder, har Robert Louis Stevenson (meget løseligt) stået for forlægget, der i sin natur giver Isabelle Huppert lejlighed til at udtrykke flere ekstremer af sit i forvejen vidtfavnende register.

TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

Q&A:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: