SE FILMEN I GRAND TEATRET

For 17 år siden blev Svens far, keramikeren Niels, fundet frosset ihjel i en snedrive få kilometer fra sit hjem. Der lå en vodkaflaske nær liget. Det tragiske dødsfald var enden på et intenst liv med store op- og nedture. Sven og hans lillebror Emile har forsøgt at lægge opvæksten med den stærkt alkoholiserede far bag sig, men noget trækker i Sven. Han finder en kasse med breve, afstøbninger og mystiske lydoptagelser, faren har efterladt, og på trods af familiens advarsler begynder han at grave i fortiden. Sven har et stærkt ønske om at konfrontere sin far med hans svigt, men hvordan gør man det, når han er død?

TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: