SE FILMEN I GRAND TEATRET

Chilenske Sebastian Lelio (sidst aktuel med ’Gloria’) fortæller med ‘En fantastisk kvinde’ (Una Mujer Fantástica) en på én gang smertefuld, morsom, gribende og surreel historie om den transkønnede Marina, der tjener til dagen og vejen som servitrice, men allermest drømmer om at blive sangerinde. Marina er forelsket i den tyve år ældre Orlando, men efter at de sammen har fejret hendes fødselsdag, bliver Orlando dårlig – og kort efter udånder han på hospitalet. Tabet af elskeren er slemt nok, men det bliver kun værre, da hun får den kolde skulder af Orlandos familie, mens både læger og ordensmagt mistænkeliggør hende.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: