En gal mands værk – en film om Jens Galschiøt

Scroll down to content

SE FILMEN LØRDAG DEN 10. MARTS KL. 11 I GRAND TEATRET

En spiddet isbjørn i bronze. Klimaflygtninge. En rygende frihedsgudinde. Der er ikke mangel på symboler, når provokatøren, kunstneren og mesteren i happenings, Jens Galschiøt, sætter alt ind for at bekæmpe klimaforandringer og råbe verdens beslutningstagere og politikere op. I filmen ‘En gal mands værk’ følger vi den Odenseanske kunstner Jens Galschiøt gennem et halvt år, hvor hvert vågent øjeblik går med planlægningen og udformningen af kunstværker, der skal bruges til COP23-klimatopmøet i Bonn. For Galschiøt har tænkt sig at stjæle en stor del af opmærksomheden til topmødet. For han vil ikke finde sig i, at verden ignorerer klimaforandringerne. Se selv om det lykkes at få verdenspressens opmærksomhed – og din.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: