SE FILMEN PÅ CPH:DOX / I GRAND TEATRET KL. 10 I HELE PÅSKEFERIEN

To vidt forskellige billeder af religiøs tro skaber en kontrastfuldt og tankevækkende helhed i Jens Loftagers nye film. Den danske præst Karsten spiller musik for sine konfirmander for at få dem til at stole på deres egne kvaliteter og turde springe ud i livet. Samtidig møder vi tre japanske buddhister, der aldrig fik den mulighed, og som nu reflekterer over deres tabte ungdom som medlemmer af den religiøse gruppe Aum, der begik et terrorangreb i Tokyo i 1995. ‘Faith’ undersøger på tværs af livsstadier og kulturer, hvordan den religiøse tro både kan gøre mennesker livsduelige og i stand til at forstå os selv bedre, men også skubbe os ud i ekstreme valg, vi senere vil fortryde og have svært ved at forstå. Filmen er den sidste del af Loftagers mangeårige trilogi, der startede med ‘Ord’ (1994) og fortsatte med ‘Krig’ (2003).

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: