PREMIERE DEN 17. MAJ

Hver aften vender den flotte og charmerende Esmail (Ardalan Esmaili) tilbage til samme vinbar i indre København for at forføre en ny kvinde. Nætterne afsluttes som regel i kvindernes lejlighed. Men en aften møder han Sarah (Soho Razanejad), som ser lige igennem hans smukke ydre og de effektive replikker og afslører hans hemmelighed. Ardalen Esmaili leverer én af årets mest uforglemmelige skuespilpræstationer som Esmail, mens Milad Alami, der debuterer som spillefilmsinstruktør, giver os én de seneste års mest relevante og originale film om kærlighedens svære vilkår i en ulig verden.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: