Hannah: Buddhism’s Untold Journey

Scroll down to content

PREMIERE DEN 17. APRIL I GRAND TEATRET / Facebook Event

Den prisvindende britiske dokumentarfilm ‘Hannah – Buddhism’s Untold Journey’ følger en af de mange unge danske hippier, som eksperimenterede med psykedeliske stoffer – men som for alvor fik udvidet bevidstheden i Nepal gennem mødet med en af de store buddhistiske meditationsguruer, den 16. Karmapa. Unge Hannah skulle selv blive en betydelig brobygger mellem Østen og Vesten. Hannah Nydahl blev i 2015 posthumt tildelt UNESCO’s pris for dialog, sameksistens og fred sammen med sin mand, lama Ole Nydahl. Efter mødet med buddhismen og fire års meditation rejste parret i 1970’erne rundt og startede buddhistiske centre i hele den vestlige verden. Over 700 centre blev det til, inden Hannah døde af kræft i 2007.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: