PREMIERE DEN 3. MAJ

Det norske drama ‘Utøya 22. juli’ er baseret på terrorangrebet i 2011, hvor en højreekstremist dræbte 69 unge nordmænd og sårede utallige andre på en socialdemokratisk sommerlejr. Fortællingen følger en ung, fiktionel kvinde ved navn Kaja, der er på ø-lejren med sin lillesøster Emilie, da de modtager nyhederne om bombeangrebet i Oslo. Filmen er instrueret af Erik Poppe, der tidligere står bag ‘Kongens valg’. Poppe har med det ømtålelige materiale valgt at lave en film, der på ingen måde dyrker terroristen, men til gengæld handler om de mennesker, der betalte prisen for hans højreekstremistiske galskab.

DER KOMMER INGEN TRAILER TIL FILMEN.

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: