SE FILMEN PÅ BLOCKBUSTER

Fredag den 13. (original titel: Friday the 13th ) er en amerikansk horror og slasher-film fra 1980 med Betsy Palmer, Adrienne King, Harry Crosby og Kevin Bacon i hovedrollerne. Instrueret af Sean S. Cunningham. De specielle effekter er skabt af Tom Savini.

Crystal Lake lejren genåbner efter lang tid. Stedet blev lukket i flere år på grund af en tragisk drukneulykke. Syv idealistiske lejrledere er klar til at føre denne sommers gæster gennem lejrbål, sange og spil. Men kort efter deres ankomst til lejren hjemsøges stedet af en lystmorder, der dræber den ene efter den anden på de mest bestialske måder. Drabene ser ud til at være relateret til drukne hændelsen, der skete for mange år siden. I slutningen af filmen er 10 mennesker dræbt.

TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: