PREMIERE DEN 17. MAJ

Laurent Cantet, som vandt Guldpalmen i Cannes for ‘Klassen’ i 2008, er tilbage på samme niveau med en delvis beslægtet historie om en gruppe unge, der er på sommerlejr i La Ciotat i Provence. Her deltager de i et kreativt skrivekursus, som ledes af den succesfulde forfatter Olivia (Marina Foïs), som coacher gruppen i at skrive en kriminalroman, der skal tage afsæt i byens industrielle fortid. Den slags nostalgi bidder ikke på den utilpassede Antoine (Matthieu Lucci), som er mere optaget af den nutidige verdens udfordringer – og i øvrigt selv er lidt af en tikkende bombe. Samarbejdet i gruppen trues af den unge hedspore, og heller ikke lærerinden føler sig tryg. Snart spejles filmens teoretiske livtag med thrillergenren i filmens helt egen thriller-historie. Som det var tilfældet med ‘Klassen’, er manuskriptet skrevet i samarbejde med Robin Campillo (som har instrueret vores åbningsfilm, ‘120 slag i minuttet’).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: