PREMIERE DEN 26. APRIL / FORPREMIERE I GRAND TEATRET DEN 11. APRIL

Greta Gerwigs Golde Globe-vinder er ikke kun en af årets mest charmerende film, men hører også blandt kritikernes absolutte favoritter og sprang nær temometret på Rotten Tomatoes med en score på 99%. Saoirse Ronan spiller Christine (selv kalder hun sig Lady Bird) er endt på den kristne High School i californiske Sacramento. Hun har svært ved at passe ind og slides med sin elskelige, men evigt kritiske mor (Laurie Metcalf) alt imens hun drømmer om at komme på college ovre på Østkysten – dér hvor de har kultur! Det bliver ikke nemmere af, at hendes far mister sit arbejde, men da hun lander en rolle i årets musical, møder hun Danny, der kommer fra den velhavende del af Sacramento. Og snart blomstrer romantikken.

TRAILER:

SOCIAL:

Lyt til soundtracket på Film & Musik.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: