SE FILMEN TIL MADE IN ITALY

Vi befinder os i et social boligbyggeri i Roms forstæder, hvor kriminelle, svindlere og byggematadorer har sat deres tydelig aftryk på omgivelserne. På tredje sal bor Chiara og hendes mand Marcello, en tidligere bodybuilder med uklare seksuelle præferencer. Vi møder også Francesca, en militant venstreorienteret kvinde med et handicap, Roma-hooliganen Bruno samt narkohandleren Gianfranco, som forsøger at stige i de kriminelle grader. Og så er der Eugenio, som arbejder på et værksted og har slået pjalterne sammen med en prostitueret. Det tales dialekt og gadesprog i den livlige patchwork-film, hvis konfrontationer og overraskende møder fører mange groteske og heftige hændelser med sig…

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: