SE FILMEN TIL MADE IN ITALY

Agnese er 17 år, bor sammen med sin mor og er flittig kirkegænger. Hun skal netop til at aflægge kyskhedsløfte, da hun møder den 25-årige og ganske temperamentsfulde Stefano, der arbejder som vagt på en parkeringsplads op til en sigøjnerlejr. Det umage par tiltrækkes af hinanden, men stjålne øjeblikke med intimitet og voksende kærlighed gør kun livet vanskeligere for Agnese, der frygter, at hun vil komme til at svigte sine religiøse idealer. Hun tager derfor en radikal beslutning, som hun håber vil udligne hendes synder.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: