PREMIERE DEN 12. JULI

Siden ‘A Ciambra’ fik premiere i Cannes i maj har det rå coming of age-portræt høstet anerkendelse for sin rå og gribende autenticitet. Filmen stiller skarpt på romafolket, en marginaliseret befolkningsgruppe i den kriseramte syditalienske Calabrien-region, og vi følger 14-årige Pio Amatos overgangsritual fra pubertet til voksenliv. Pio bor i en roma-ghetto med sin talstærke familie, og han ønsker desperat at blive voksen og få respekt. Men man skal være varsom med sine ønsker, for da storebroren havner i fængsel, må Pio tage ansvaret for familiens overlevelse i egne hænder, og han kastes hovedkulds ud i en voksenverden, hvor kriminalitet er en nødvendighed.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: